Forgast Urządzenie Do Gotowania W Próżni Sous Vide Cyrkulator Bemarowy Czechowice-Dziedzice

Urządzenie Sous Vide, cyrkulator bemarowy marki Forgast do gotowania w niskich temperaturach produktów zapakowanych próżniowo w woreczki. Regulacja temperatury co 0,1oC. Zakres czasu pracy od 5 do 99 godzin. Pojemność urządzenia 28 l. Gotowanie w próżni, tzw. sous vide to metoda służąca przede …

od 1 641,44 Najbliżej: 36 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Urządzenie Sous Vide, cyrkulator bemarowy marki Forgast do gotowania w niskich temperaturach produktów zapakowanych próżniowo w woreczki. Regulacja temperatury co 0,1oC. Zakres czasu pracy od 5 do 99 godzin. Pojemność urządzenia 28 l. Gotowanie w próżni, tzw. sous vide to metoda służąca przede wszystkim podniesieniu jakości przyrządzanej potrawy. Pozwala na zachowanie pierwotnego wyglądu i struktury produktu w czasie gotowania. Gotowanie w niskiej, precyzyjnie kontrolowanej temperaturze umożliwia uzyskanie soczystych i delikatnych mięs. Metoda obróbki sous vide zachowuje wszystkie wartości odżywcze potrawy. Gotowanie w woreczku zapewnia bezpieczeństwo biologiczne. Niezbędnym elementem procesu jest pakowarka próżniowa, bo produkt musi być zapakowany próżniowo do woreczka z wysokobarierowej folii. Dane techniczne Wymiary (dł; szer; wys):57x42.9x27.7 cm Zasilanie:230 V Moc:1.8 kW Pojemność:28 l Zakres temperatury:5-95 ºC Waga netto: kg Stojak na worki do cyrkulatora sprzedawany oddzielnie.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Forgast
Model
  • FG03428