Sti Tłuczek Nakłuwacz Siekacz Do Mięsa 24 Ostrza (ag43a) Chorzów

Siekacz nakłuwacz do mięsa 21 ostrzy Skraca czas smażenia mięsa nawet o 40%! Soczysty, mięciutki, równomiernie wysmażony stek - myślisz, że możesz go zjeść tylko w dobrej restauracji? Nic bardziej mylnego - od dzisiaj bez problemu przygotujesz go we własnej kuchni... Zaskocz swoich najbliższych …

od 30 Najbliżej: 44 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Siekacz nakłuwacz do mięsa 21 ostrzy Skraca czas smażenia mięsa nawet o 40%! Soczysty, mięciutki, równomiernie wysmażony stek - myślisz, że możesz go zjeść tylko w dobrej restauracji? Nic bardziej mylnego - od dzisiaj bez problemu przygotujesz go we własnej kuchni... Zaskocz swoich najbliższych talentem kulinarnym! Chcesz marynować i smażyć mięso do 4 razy szybciej niż to zwykle Ci zajmuje - jedyne czego potrzebujesz to nasz produkt! Nowy, wysokiej jakości siekacz/nakłuwacz do mięsa ułatwi Ci przygotowywanie potraw, w których główną rolę odgrywa dobry kawałek mięsa. Dzięki niemu mięso będzie zawsze smażyć się równomiernie, nie skręcając się i nie wysychając... Tłuczek wyposażony został aż w 21 bardzo ostrych ostrzy (ostrzonych laserowo), wykonanych ze stali nierdzewnej, które charakteryzują się dużą wytrzymałością i trwałością. Podczas uderzania siekaczem w płat mięsa, ostrza wysuwają się przebijając twarde włókna i tkanki mięsa, dzięki czemu sok w nim zawarty nie wypływa co skutkuje tym, że stek pozostaje miękki, soczysty i pięknie wysmażony. Łatwy w czyszczeniu, tłuczek bez obaw możesz wrzucić do zmywarki. Dostępny w kolorze białym lub czarnym (wysyłamy losowo). Jak wygląda obsługa urządzenia: - przed pierwszym użyciem narzędzie należy dokładnie umyć/opłukać; - na desce do krojenia połóż płat dowolnego rodzaju mięsa (grube/cienkie, małe/duże); - przyłóż tłuczek do mięsa i energicznie naciskaj, omijając kości. Czynność tę powtórz ok. 4-5 razy na całej powierzchni. Jeżeli nakłuwasz bardzo grube kawałki mięsa, odwróć je na drugą stronę i również nakłuwaj; - po użyciu dokładnie umyj a następnie osusz tłuczek; Siekacz należy co pewien czas naoliwić (olejem sałatkowym lub oliwą) dzięki temu ostrza będą lekko i bez problemu się wysuwały. UWAGA! Produkt przechowywać poza zasięgiem dzieci! Używać tylko i wyłącznie do zmiękczania mięsa bez kości! Zalety produktu: - produkt nowy, wysokiej jakości; - wykonany z najlepszych materiałów; - nakłuwacz do mięsa; - skraca czas pieczenia/smażenia mięsa, jest miękkie i soczyste; - nowoczesny design; - estetyczne wykonanie; - solidna konstrukcja; - prosta obsługa; - lekki i poręczny; - łatwy w czyszczeniu, można myć w zmywarce; - sprawdzi się w każdej kuchni; Specyfikacja techniczna: - ilość ostrzy: 21; - ostrzone laserowo; - materiał ostrzy: stal nierdzewna; - kolor: czarny, biały; Dokładne wymiary produktu: - wysokość: 20 cm; - średnica: 5 cm; Zapakowany w oryginalne, estetyczne pudełko.

Specyfikacja

Producent
  • APT
Rodzaj
  • Do mięsa
Materiał
  • Ze stali nierdzewnej
Kolor
  • Czarne