Galler Tabliczka Ciemnej Czekolady Z Nadzieniem Pralinowym Noir Praline 180g Brwinów

Delikatna, miękka pralina sparowana ze słynną na całym świecie ciemną czekoladą Galler… To idealna kombinacja intensywności i słodyczy. *****UWAGA MIŁOŚNICY CZEKOLADY! Do linii produktów firmy Galler dołączył nowy typ czekolady! Pochodząca z Liège marka znana jest ze swoich nadziewanych licznymi …

od 22,99 Najbliżej: 21 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Delikatna, miękka pralina sparowana ze słynną na całym świecie ciemną czekoladą Galler… To idealna kombinacja intensywności i słodyczy. *****UWAGA MIŁOŚNICY CZEKOLADY! Do linii produktów firmy Galler dołączył nowy typ czekolady! Pochodząca z Liège marka znana jest ze swoich nadziewanych licznymi nadzieniami słodyczy, którym nie sposób się oprzeć, jednego brakowało w ich szerokiej ofercie - aż do teraz. Poznajcie sześć cudownych, nadziewanych tabliczek czekolady! Prawie trzy razy większe od legendarnych batoników marki (a także zawierające nowe kombinacje czekoladowych polew i BARDZO hojną ilość nadzienia), te tabliczki zaspokoją wszystkich miłośników czekolady, którzy nie mogli nigdy oprzeć się słodyczom od Galler. DLACZEGO WARTO WYBRAĆ NADZIEWANĄ TABLICZKĘ OD „GALLER”? - Dzięki bardzo dużemu rozmiarowi, tabliczki są jakby stworzone, by się nimi dzielić: każda skrywa 18 kostek czekolady, które łączą w sobie intensywność kakao z różnorodnością wykwintnych nadzień.- Możesz cieszyć się naturalnymi, autentycznymi smakami: tabliczki nie zawierają sztucznych barwników ani konserwantów.- Czekolady wykonane są z pomocą składników najwyższej jakości: wyrafinowane nadzienie otoczone jest cienką warstwą czekolady, posiadające wysoki procent zawartości kakao i niską zawartość cukru.*****Składniki: cukier 31.5%, pasta kakaowa 30.5%, tłuszcze roślinne (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy) 13.50%, orzechy laskowe 10%, inulina 4.25%, serwatka w proszku 3.75%, niskotłuszczowy proszek kakaowy 2.75%, dekstroza 2.75%, emulgator: lecytyna sojowa 0.7%, naturalny aromat waniliowy 0.3%. Ciemna czekolada: miazga kakaowa minimum 60%. Może zawierać inne orzechy, jaja i pszenicę (gluten).Warunki przechowania: przechowuj w temperaturze nieprzekraczającej 21 °C.