Orasi Krem Sojowy Do Gotowania 0,2L Bochnia

Krem sojowy (śmietana sojowa) do gotowania Orasi – co znajduje się w składzie? Ekstrakty sojowe, olej słonecznikowy, modyfikowana skrobia, lecytyna sojowa, sól morska, witaminy D i B12. Krem sojowy (śmietana sojowa) do gotowania Unigra to produkt: naturalny, bez zawartości składników pochodzenia …

od 6,99 Najbliżej: 45 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Krem sojowy (śmietana sojowa) do gotowania Orasi – co znajduje się w składzie? Ekstrakty sojowe, olej słonecznikowy, modyfikowana skrobia, lecytyna sojowa, sól morska, witaminy D i B12. Krem sojowy (śmietana sojowa) do gotowania Unigra to produkt: naturalny, bez zawartości składników pochodzenia zwierzęcego, bez laktozy, bez GMO, konserwantów i sztucznych barwników. Krem sojowy (śmietana sojowa) do gotowania (200 ml) jest idealny dla: wegan, wegetarian, osób nietolerujących laktozy, dzieci i dorosłych, miłośników zdrowych, naturalnych produktów. Krem sojowy (śmietana sojowa) do gotowania – dodatkowe supermoce: wegański, wegetariański, bez konserwantów, odpowiedni dla dzieci, bezglutenowy. Dlaczego polecamy śmietanę sojową do gotowania Unigra? Krem sojowy (śmietana sojowa) do gotowania (200 ml) to roślinny zamiennik klasycznej śmietany. Nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego, co sprawia, że jest świetną propozycją żywieniową dla wegan. Krem został wyprodukowany z włoskiej soi, bez dodatków sztucznych barwników, konserwantów oraz GMO. Krem sojowy (śmietana sojowa) do gotowania Orasi to wszechstronny produkt, który nadaje się do przygotowywania rozmaitych lekkich potraw. Jest idealny do pierwszych i drugich dań, takich jak sosy czy pikantne naleśniki. Nadaje się do zabielania kawy, przygotowywania sosów, a nawet pieczenia ciast. Śmietana sojowa Unigra została wzbogacona witaminami D i B12. Porcja 100 ml napoju dostarcza 0,75 mcg witaminy D (15% RWS, czyli dziennej referencyjnej wartości spożycia) oraz 0,38 mcg witaminy B12 (15% RWS).

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Model
  • 135099
Cechy
  • Nie zawiera laktozy