Forneza Gazowy Piec Do Pizzy Forno 16" Bobolice

Piec do pizzy Forno 16” Ten wszechstronny piec służy nie tylko do pieczenia pizzy, ale również mięsa, owoców morza, ryb i warzyw. W ciągu 10-15 min nagrzewa się do temperatury 500°C, dzięki czemu bardzo szybko i efektywnie przygotujesz w nim swoje wymarzone danie. Piec został stworzony z myślą o …

od 1 999 Najbliżej: 50 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Piec do pizzy Forno 16” Ten wszechstronny piec służy nie tylko do pieczenia pizzy, ale również mięsa, owoców morza, ryb i warzyw. W ciągu 10-15 min nagrzewa się do temperatury 500°C, dzięki czemu bardzo szybko i efektywnie przygotujesz w nim swoje wymarzone danie. Piec został stworzony z myślą o klientach pragnących przyrządzać szerszą gamę potraw na świeżym powietrzu, którzy nie posiadają miejsca na rozbudowaną kuchnię zewnętrzną. Model Forno, pomimo jego kompaktowej formy, jest wyposażony w dużą powierzchnię do pieczenia, na której przygotujesz nawet pizzę o średnicy 40 cm. W zestawie wraz z piecem znajduje się szereg niezbędnych, rewelacyjnych akcesoriów: kamień i łopata do pizzy oraz szyty na miarę pokrowiec. Cechy pieca: kompaktowy piec o dużej powierzchni pieczenia (40,6 cm x 40,6 cm) i dużym wnętrzu, które sprzyja równomiernemu rozkładaniu ciepła oraz zapobiega szybkiemu przypalaniu się potraw, grube ściany i szczelna konstrukcja pieca zapewniają utrzymanie temperatury podczas pieczenia, powierzchnia pieca nie nagrzewa się do wysokich temperatur w trakcie użytkowania, dzięki solidnej konstrukcji i wyważeniu piec jest stabilny i trudny do przewrócenia, w zestawie z piecem: kamień do pizzy, łopata, pokrowiec i termometr wewnętrzny - podstawy pierwszego pieczenia, zestaw NIE ZAWIERA węża z reduktorem. Specyfikacja techniczna: powierzchnia pieczenia: 40,6 cm x 40,6 cm czas nagrzewania: 10-15 min maksymalna temperatura: 500°C obudowa: stal z izolacją wymiary pieca: 73 cm x 61,5 cm x 39,5 cm waga: 18 kg (waga z opakowaniem: 24 kg) posiada termometr wewnętrzny zasilanie: czysty propan, mieszanka propan-butan Krótko o pieczeniu: uformuj ciasto dłońmi rozprowadź sos, dodaj ser i dodatki włącz piec i odczekaj około 15 minut gdy termometr na podczerwień wskaże 320-350°C należy położyć pizzę na kamieniu zmniejsz temperaturę i obracaj pizzę w trakcie pieczenia aby równomiernie się zrumieniła Gwarancja: 5 - letnia gwarancja na korpus pieca obowiązuje, gdy nabywcą jest osoba prywatna, która używa pieca w celach niekomercyjnych. Palnik i wszystkie akcesoria Forneza objęte są 2-letnią gwarancją. Osoby prawne otrzymują 2-letnią gwarancję na wszystkie elementy. Gwarancja udzielana jest wyłącznie na podstawie dokumentu zakupu produktu, tj. faktury lub paragonu. Uwaga: gwarancja obowiązuje pod warunkiem użytkowania piekarnika zgodnie z jego przeznaczeniem i instrukcją obsługi, którą znajdą Państwo w opakowaniu piekarnika. Gwarancja obejmuje wady fabryczne. Gwarancja nie obejmuje naturalnego zużycia. Dane producenta: Forneza ul. Verkių. 27, LT-09108, Wilno, Litwa +370 680 1200. info@forneza.com Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej, masz jakieś pytania dotyczące akcesoriów lub po prostu chcesz się z nami skontaktować, czekamy na Ciebie pod e-mailem sklep@nagrillu.pl i numerem telefonu 697 885 545 oraz 783 424 500