Cocoa Rabarbar W Czekoladzie Creamy Bio 70g Bobolice

RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g - COCOA COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) SKŁADNIKI rabarbar* 50 % (suszony rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %), czekolada* 50 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, …

od 21,39 Najbliżej: 35 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g - COCOA COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) SKŁADNIKI rabarbar* 50 % (suszony rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %), czekolada* 50 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) - zawartość masy kakaowej minimum 31 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze smakiem rabarbaru. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek! Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1612 kJ / 387 kcal Tłuszcz: 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g Węglowodany: 50 g w tym cukry: 34 g w tym poliole: 7,4 g Błonnik: 17 g Białko: 3,9 g Sól: 0,15 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. PKWiU: 10.82.22.0 Jednostka: szt Masa brutto: 0,080 Kategoria specjalna: _Słodycze i przekąski\bakalie w czekol. i kandyz.; _WSZYSTKIE; _* Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 13.00 Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 2.00 Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60 Masa netto (g): 70 Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 8.00 CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO Producent: COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) Kraj pochodzenia: Polska PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA WEGAŃSKI: WEGAŃSKI WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Cocoa
Waga (g)
  • 70
Cechy
  • Nie zawiera cukru
  • Nie zawiera oleju palmowego
  • Produkt wegański