Zdjęcie Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywnościSzkoły ponadgimnazjalne - Bielsko-Biała

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywnościSzkoły ponadgimnazjalne Bielsko-Biała

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. WSiP ✅ ✔️ W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie …

Ostatnia znana cena: 33,60 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Podobne produkty nowe i używane

Opis

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. WSiP ✅ ✔️ W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa. ➡️ Wydanie: 1 Rok wydania: 2016 Oprawa: broszurowa ISBN: 9788302157127 Wysokość: 242 EAN: 9788302157127 Szerokość: 170 Głębokość: 5.000000 Rodzaj: Książki Wydawnictwo: 28284 Liczba stron: 104 Informacja o gwarancji 1: Autor: Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik Wydawnictwo/Producent: WSiP Strony: 104 Format: 17x24 cm Dodatkowe informacje. Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. ✅ WSiP ✅ Numer: 9788302157127, ATE-206881-KS. ✅ Ilośc dzni do wysyłki:3. ✅ Waga: W opisie kg. ul> ➡️ Do nauki zawodu / Branża gastronomiczna ➡️ Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. to gwarancja doskonałej jakości i niezawodności, zaprojektowana z myślą o najbardziej wymagających użytkownikach. ➡️ Innowacyjne technologie i perfekcyjne wykonanie sprawiają, że produkt wyznacza nowe standardy na rynku. ➡️ Każdy element został starannie dopracowany, aby zapewnić maksymalną wygodę, trwałość i satysfakcję z użytkowania. ➡️ Wybierając Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4., inwestujesz w produkt, który spełni najwyższe oczekiwania i sprawdzi się w każdej sytuacji.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Dominik P. Przybylska-Dominik
Wybrani autorzy
  • Dominik Piotr
Wybrane wydawnictwa
  • WSiP
Okładka
  • Miękka
Rok wydania
  • 2016
Ilość stron
  • 102
Szkoła
  • Szkoła średnia
Klasa
  • 1
Przedmiot
  • Przedmioty zawodowe
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
ISBN
  • 9788302157127

Opinie Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywnościSzkoły ponadgimnazjalne

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 1 opinia
  • Użytkownik Ceneo
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.