
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywnościSzkoły ponadgimnazjalne Bielsko-Biała
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. WSiP ✅ ✔️ W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie …
Liczba ofert: 0
Podobne produkty nowe i używane
Specyfikacja
Podstawowe informacje
Autor |
|
Wybrani autorzy |
|
Wybrane wydawnictwa |
|
Okładka |
|
Rok wydania |
|
Ilość stron |
|
Szkoła |
|
Klasa |
|
Przedmiot |
|
Rodzaj |
|
ISBN |
|