Pieprz Andalimanski caly 50 g Bełżyce

Ten pieprz, który owocuje przez caly rok, pochodzi z pólnocnych regionów Sumatry. Glówny termin zniw przypada na marzec. Rosnaca dzika i niedajaca sie uprawiac, jest to roslina bardzo rzadka, przypominajaca Szechuan z nutka pieprzu Kubeben. Zbierane recznie w dzungli, winnice sa suszone w …

od 17 Najbliżej: 28 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Ten pieprz, który owocuje przez caly rok, pochodzi z pólnocnych regionów Sumatry. Glówny termin zniw przypada na marzec. Rosnaca dzika i niedajaca sie uprawiac, jest to roslina bardzo rzadka, przypominajaca Szechuan z nutka pieprzu Kubeben. Zbierane recznie w dzungli, winnice sa suszone w indonezyjskim sloncu w szuwarach trzcinowych, gdzie Andaliman traci prawie 90% swojej wagi. Andalimski pieprz zaskakuje delikatnym mrowieniem i dretwieniem, bardzo intensywna nuta cytrusowa. Strumien sliny jest silnie pobudzany przez te przyprawe, dzieki czemu wszystkie potrawy sa postrzegane intensywniej. W ekstrawaganckich mieszankach przyprawowych, z rybami, owocami morza lub drobiem prawdziwym przysmakiem. W curry, salsie, salsie czy gulaszu Andaliman jest czesto gotowany jako cale wino. Ten pieprz, który owocuje przez caly rok, pochodzi z pólnocnych regionów Sumatry. Glówny termin zniw przypada na marzec. Rosnaca dzika i niedajaca sie uprawiac, jest to roslina bardzo rzadka, przypominajaca Szechuan z nutka pieprzu Kubeben. Zbierane recznie w dzungli, winnice sa suszone w indonezyjskim sloncu w szuwarach trzcinowych, gdzie Andaliman traci prawie 90% swojej wagi. Andalimski pieprz zaskakuje delikatnym mrowieniem i dretwieniem, bardzo intensywna nuta cytrusowa. Strumien sliny jest silnie pobudzany przez te przyprawe, dzieki czemu wszystkie potrawy sa postrzegane intensywniej. W ekstrawaganckich mieszankach przyprawowych, z rybami, owocami morza lub drobiem prawdziwym przysmakiem. W curry, salsie, salsie czy gulaszu Andaliman jest czesto gotowany jako cale wino. Ten pieprz, który owocuje przez caly rok, pochodzi z pólnocnych regionów Sumatry. Glówny termin zniw przypada na marzec. Rosnaca dzika i niedajaca sie uprawiac, jest to roslina bardzo rzadka, przypominajaca Szechuan z nutka pieprzu Kubeben. Zbierane recznie w dzungli, winnice sa suszone w indonezyjskim sloncu w szuwarach trzcinowych, gdzie Andaliman traci prawie 90% swojej wagi. Andalimski pieprz zaskakuje delikatnym mrowieniem i dretwieniem, bardzo intensywna nuta cytrusowa. Strumien sliny jest silnie pobudzany przez te przyprawe, dzieki czemu wszystkie potrawy sa postrzegane intensywniej. W ekstrawaganckich mieszankach przyprawowych, z rybami, owocami morza lub drobiem prawdziwym przysmakiem. W curry, salsie, salsie czy gulaszu Andaliman jest czesto gotowany jako cale wino.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Rafex
Waga (g)
  • 50