Hendi Urządzenie Sous vide GN 1/1 (225448) Bełchatów

Numer producenta: HENDI 225448 Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności. która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane. związku z …

od 1 569,25 Najbliżej: 31 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Numer producenta: HENDI 225448 Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności. która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane. związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia. Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania – żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat. co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności. Cechy produktu: – Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe – potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100 C. – Dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze. zachowuje witaminy. enzymy i naturalne soki. – Naturalna struktura produktu nie jest uszkodzona podczas gotowania. – Mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas tradycyjnego gotowania o ok. 20%. – Przydatność do spożycia potraw jest dłuższa. – Idealne do restauracji typu a la carte. – Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu. – Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw. – Obudowa wykonana w całości ze stali chromowej. – Pokrywa ze stali nierdzewnej z uszczelką silikonową. – Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0.1 C (35 – 90C) – W zestawie separator. 6 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej. Parametry: – długość w mm: 330 – szerokość w mm: 600 – wysokość w mm: 300 – pojemność (l): 20 W zestawie: – urządzenie do gotowania potraw sous vide – instrukcja PL Urządzenie SOUS-VIDE

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Hendi
Model
  • 225448
Kolor
  • Srebrne
Waga
  • 10 kg