Kogoot Żywność Konserwowana Ziemniaki Au Gratine 300g Poznań

ZIEMNIACZKI au gratine DANIE GOTOWE VEGE - KOGOOT ⭐⭐⭐⭐⭐ Restauracyjne danie od szefa kuchni bez wychodzenia z domu! ⭐⭐⭐⭐⭐ Nie musisz już tracić czasu na gotowanie ani martwić się, czy Twoja potrawa wyjdzie, jak należy! ⌛ 5 minut - tyle potrzebujesz, żeby przygotować restauracyjne danie, którym …

od 16,99 Najbliżej: 2,3 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

ZIEMNIACZKI au gratine DANIE GOTOWE VEGE - KOGOOT ⭐⭐⭐⭐⭐ Restauracyjne danie od szefa kuchni bez wychodzenia z domu! ⭐⭐⭐⭐⭐ Nie musisz już tracić czasu na gotowanie ani martwić się, czy Twoja potrawa wyjdzie, jak należy! ⌛ 5 minut - tyle potrzebujesz, żeby przygotować restauracyjne danie, którym uraczysz siebie i bliskich. Delikatne ziemniaczki zapiekanew sosie śmietanowym z dodatkiem tymianku, gałki muszkatołowej i pieprzu białego. Mogą pełnić rolę jako osobne danie lub dodatek do wielu dań mięsnych. Będziesz oczarowany nie tylko smakiem, ale i konsystencją rozpływających się w ustach ziemniaczków. To idealne połączenie popularnego polskiego warzywa i charakteru francuskiej kuchni. Dla podkreślenia smaku ziemniaczków au gratine polecamy lampkę białego wina. ✔️ Danie gotowe do podania! ✔️ ✴️ Należy pamiętać, że taka potrawa podana w restauracji kosztowałaby co najmniej 3 razy więcej! ✴️ Oszczędzasz czas i pieniądze, przygotowując je we własnym domu. ✔️ Ręcznie przygotowane restauracyjne danie od najlepszych szefów kuchni ✔️ Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii potrawa zachowuje pełnię smaku i odpowiednią strukturę ✔️ Danie zamknięte w rzemieślniczej puszce wytrzyma nawet 2 lata w temperaturze pokojowej ✔️ 100% naturalne i świeże składniki ✔️ Bez konserwantów i oleju palmowego ✔️ Łatwy i wygodny sposób przygotowania ✔️ Oszczędność czasu i pieniędzy ✔️ Ekologiczne opakowanie ✔️ Poręczna i szczelna puszka, którą możesz wszędzie zabrać ze sobą Dwa sposoby przygotowania: 1️⃣ Otwórz opakowanie i wrzuć zamkniętą puszkę dogotującej się wody. ⏰ Czas przygotowania: 1️⃣0️⃣ minut. Po tym czasie danie jest gotowe do nałożenia na talerz. 2️⃣ Otwórz opakowanie i zawartość puszki podgrzej na patelni. ⏰ Czas przygotowania: 5️⃣ minut. Po pięciu minutach posiłek jest gotowy. Podaj tak, jak lubisz! Szczegółowe informacje: ✅ Gotowe danie / Danie w puszce rzemieślniczej / Restauracyjne danie / Żywność konserwowana ✅Potrawa: ziemniaczki au gratine zapiekane w sosie śmietanowym. ✅ Z czym można podać danie: z cielęciną Scallopini z serem Parmigiano, kaparami w białym winie, wieprzowiną Ragout z wędzonym boczkiem i jabłkiem, jagnięcą biodrówką w sosie Demi-Glace. ✅ Bez konserwantów i oleju palmowego. ✅ Rzemieślnicza puszka w papierowym opakowaniu z instrukcją przygotowania i informacjami. ✅ Przechowywanie: w temperaturze pokojowej. ✅ Składniki: ziemniaki, ŚMIETANKA, sól, świeży tymianek, gałka muszkatołowa, biały pieprz. Alergeny oznaczono symbolem*. ✅ Masa netto: 300 g ✅ Wartość odżywcza w 100 g produktu: tłuszcz - 11 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,8 g, węglowodany - 13 g, w tym cukry - 1,5 g, białko - 1,9 g, sól - 0,89 g ✅ Wartość energetyczna: kJ / 100 g - 1113 kJ kcal / 100 g - 266 kcal ✅ EAN13: 5905248422131 ⭐ Restauracyjna jakość ⭐ Przygotowywanie posiłków w kuchni Kogoota odbywa się pod okiem kulinarnych mistrzów z elitarnego Klubu Szefów Kuchni. Jednym z nich jest Chef Zbigniew Kurleto, który szlifował umiejętności w renomowanych lokalach, takich jak: Hotel Grand, Restauracja Wierzynek czy Hawełka. Szef Zbigniew codziennie dogląda pracy w kuchni i dba o jakość przyrządzanych potraw. To dzięki jego doświadczeniu do puszek trafiają wyłącznie najlepsze kawałki soczystego mięsa, odpowiednio dobrane warzywa i aromatyczne sosy. ✏️ Kilka słów od Chefa Kurleto: ➡️ "Wracając do domu po ciężkim dniu w pracy, dobrze jest wiedzieć, że czekają na Ciebie dania restauracyjnej jakości, które możesz przygotować bez większego trudu". ➡️ "Jeśli nie czujesz się profesjonalistą w kuchni, a chcesz popisać się czymś wyjątkowym przed rodziną lub przyjaciółmi, warto mieć z tyłu głowy, że posiłek wart najlepszych restauracji może znaleźć się na Twoim talerzu w mgnieniu oka". ⭐ Przepis od Szefa Kuchni ⭐ Ambasadorem marki Kogoot i autorem większości receptur dań i sosów jest Chef Jarosław Walczyk, laureat prestiżowych nagród, w tym Osobowość kulinarna roku 2016 i Szef Kuchni Roku 2015. Właściciel zdobywającej wyróżnienia restauracji Strefa i przewodniczący Klubu Szefów Kuchni, który zrzesza kucharzy, takich jak Kurt Scheller i Robert Sowa. ✏️ Oto jak sam Szef Jarosław mówi o daniach Kogoot: ➡️ "To najlepsza opcja na zabranie ze sobą w podróż restauracyjnego posiłku wykonanego w 100% z naturalnych składników. Takie danie w puszce nada się wprost idealnie na każdy wyjazd, kiedy nie chcemy tracić czasu na gotowanie lub odwiedzanie restauracji". ➡️ "Nasze dania fantastycznie sprawdzą się w sytuacji, kiedy chciałbyś pokazać swojej wybrance, że posiadasz umiejętności godne mistrzów kuchni".

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Waga (g)
  • 300
Cechy
  • Produkt wegetariański