MA-GA Wilk do mięsa 100 kg/h (TC12) Łódź

4,83
3 opinie

Wilk do mięsa TC12 marki Ma-Ga jest profesjonalnym urządzeniem gastronomicznym służącym do mielenia mięsa w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego. Wilk w całości wykonany jest ze stali nierdzewnej i posiada zdejmowaną …

od 3 241,05 Najbliżej: 13 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Wilk do mięsa TC12 marki Ma-Ga jest profesjonalnym urządzeniem gastronomicznym służącym do mielenia mięsa w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego. Wilk w całości wykonany jest ze stali nierdzewnej i posiada zdejmowaną gardziel, co sprawia że jest łatwy w czyszczeniu i spełnia wszelkiego rodzaju atesty bezpieczeństwa. Jako do głównych zalet należy zaliczyć również funkcjonalność urządzenia a mianowicie wilka TC12 można używać również jako kotleciarkę. Wystarczy do dokupić tylko specjalną podstawę, moduł kotleciarki i możemy cieszyć się urządzeniem 2w1 czyli wilk i kotleciarka! OPIS PRODUKTU: przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego idealny do mielenia mięsa surowego gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej specjalna konstrukcja gardzieli zapewniająca podwyższony standard higieniczny. części ruchome wykonane z materiałów o podwyższonej twardości. bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek: 4,5 mm; 6 mm lub 8 mm możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka) łatwy w utrzymaniu czystości niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha) przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu wydajność do 100 kg/h. DANE TECHNICZNE: Wymiary gabarytowe 51,5 x 25,5 x 40,5(H) cm Rozstaw nóżek 36 x 21 cm Wydajność do 100kg/h Obroty silnika 130obr/min Średnica sitka 70 mm Poziom hałasu ≤75dB Zasilanie 230 V 50Hz 1 faza Moc 750 W Waga (ciężar netto) 25 kg Wykończenie Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze stali nierdzewnej. Obudowa ślimaka również wykonana ze stali nierdzewnej. Zestaw tnący Sitko, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej. Cechy urządzenia Łatwa w demontażu obudowa ślimaka wraz z zestawem tnącym, Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia, Stalowa przekładnia zębata smarowana olejem, Rozmiary sitek w standardzie 4,5 lub 6 lub 8mm Ograniczenia Nie używać urządzenia do mielenia zmrożone- go mięsa, mięsa z kością a także do kruszenia samych kości. Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody Pozwolenia Maszyna spełnia normy: EN 12331+A1:2010 (Maszyny dla przemysłu spożywczego Wilki) EN 60204-1:2010 (Bezp. elektryczne) Dyr. 2006/42/WE VIDEO: {youtube::Vr61M_Vz824}

Specyfikacja

Producent
  • Ma-Ga

Opinie MA-GA Wilk do mięsa 100 kg/h (TC12) Łódź

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,83 na podstawie 3 opinie
  • a...t
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Solidna maszyna, trochę za droga. Słabe wyposażenie dodatkowe. Tylko jeden nóż i sito.
  • a...n
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
  • Użytkownik Ceneo
    4,5