Trek'N Eat Grzyby Leśne ragout sojowe z makaronem 160g Kraków

DANIE GRZYBY LEŚNE RAGOUT MAKARONEM Trek’N Eat To dane uzupełni Twoją kuchnię outdoorową o kolejny ciekawy smak. Tym razem marka Trek’N Eat sięga po specjał z kuchni francuskiej, który syci i pozwala zasmakować leśnych grzybów. Danie liofilizowane Trek’N Eat przygotowano jako posiłek dla jednej …

od 28,99 Najbliżej: 1,4 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

DANIE GRZYBY LEŚNE RAGOUT MAKARONEM Trek’N Eat To dane uzupełni Twoją kuchnię outdoorową o kolejny ciekawy smak. Tym razem marka Trek’N Eat sięga po specjał z kuchni francuskiej, który syci i pozwala zasmakować leśnych grzybów. Danie liofilizowane Trek’N Eat przygotowano jako posiłek dla jednej osoby. Danie pozbawione jest konserwantów, sztucznych barwników i chemicznych ulepszaczy smaku. Sam proces liofilizacji to technologia, która pozbawia żywność wody, ale w żadnym stopniu nie pozbawia jej składników odżywczych. Dzięki temu dania liofilizowane są lekkie i mają długi termin przydatności do spożycia, ale stanowią pełnowartościowe i zbilansowane posiłki. Dania posiadaja praktyczne opakowania, które służa zarówno do przyrządzania potrawy, jak i jej jedzenia. Z tym daniem nie potrzebujesz dźwigać naczyń turystycznych. Wystarczy niewiele ponad pół litra ciepłej wody, by cieszyć się ciepłym i sycącym posiłkiem. WŁAŚCIWOŚCI długi termin przydatności do spożycia zbilansowane składniki odżywcze krótki czas potrzebny do przyrządzenia posiłku praktyczne opakowanie – służy za naczynie do przyrządzania i jedzenia łatwość transportowania, niska waga danie liofilizowane - pozbawione wody, nie pozbawione składników odżywczych pozbawione ulepszaczy smaku, konserwantów i sztucznych barwników TECHNOLOGIE Wartość energetyczna 614.4 kcal Porcja pojedyncza powiększona Uczulenia bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi Alergeny gluten, laktoza, jaja, seler Waga netto: 160 gpo uwodnieniu: 680 g Ilość potrzebnej wody 520 ml DANIE WEGETARIAŃSKIE PORCJA POWIĘKSZONA ZNACZNIK POZIOMU WODY Składniki: makaron 50% (grysik pszenica durum, jaja, sól), fasola fava, olej słonecznikowy w proszku (zawiera mleko, E551), śmietana w proszku, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, pieczarki 3%, koncentrat białka serwatki, mieszanka przypraw (zawiera seler), borowiki 2%, marchew, pomidory, cebula, sól, ekstrakt drożdżowy,pieprz. Przyrządzanie: Wlać zagotowaną wodę do wysokości 8,5 cm na skali (520 ml) bezpośrednio do torebki i dobrze wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 8 min. Alergeny: jaja, zawiera gluten, mleko, seler Wartości odżywczena 100 g: Tłuszcze:10 g - w tym nasycone:2.8 g Białka:14.1 g Węglowodany:57.1 g- w tym cukry:6.7 g Sól:1.4 g Błonnik3.1 g Wartość energetyczna (kJ/kcal):1607/384

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Trek´n Eat
Typ produktu
  • Żywność liofilizowana
Waga (g)
  • 160
Cechy
  • Nie zawiera konserwantów
  • Nie zawiera oleju palmowego
  • Produkt wegetariański