Biotechnologia żywności Gdynia

Biotechnologia żywności Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold Dostawca: Azymut liczba stron: 498 format: 16.0x23.0cm numer wydania: 2 język wydania: polski data wydania: 01-01-2017 typ oprawy: oprawa miękka rok wydania: 2017 Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN EAN: 9788301193621 Biotechnologia jest …

od 64,99 Najbliżej: 0,8 km

Liczba ofert: 9

Oferta sklepu

Opis

Biotechnologia żywności Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold Dostawca: Azymut liczba stron: 498 format: 16.0x23.0cm numer wydania: 2 język wydania: polski data wydania: 01-01-2017 typ oprawy: oprawa miękka rok wydania: 2017 Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN EAN: 9788301193621 Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności. Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • praca zbiorowa
Wybrani autorzy
  • Opracowanie zbiorowe
Wybrane wydawnictwa
  • PWN
Okładka
  • Miękka
Format
  • 16.5 x 23.5 cm
Rok wydania
  • 2017
Ilość stron
  • 498
ISBN
  • 9788301193621
Dystrybucja
  • None