Zdjęcie Kogoot Żywność Konserwowana Sos Umami Z Zielonego Pieprzu 270g - Chorzów

Kogoot Żywność Konserwowana Sos Umami Z Zielonego Pieprzu 270g Chorzów

Sos UMAMI KOREAŃSKI gotowy do MIĘS marynata KOGOOT ⭐⭐⭐⭐⭐ Restauracyjny sos od szefa kuchni bez wychodzenia z domu! ⭐⭐⭐⭐⭐ Nie musisz już tracić czasu na gotowanie ani martwić się, czym dopełnić smak Twojej potrawy! ⌛ 5 minut - tyle potrzebujesz, żeby przygotować restauracyjny sos, którym idealnie …

Ostatnia znana cena: 9,99 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Opis

Sos UMAMI KOREAŃSKI gotowy do MIĘS marynata KOGOOT ⭐⭐⭐⭐⭐ Restauracyjny sos od szefa kuchni bez wychodzenia z domu! ⭐⭐⭐⭐⭐ Nie musisz już tracić czasu na gotowanie ani martwić się, czym dopełnić smak Twojej potrawy! ⌛ 5 minut - tyle potrzebujesz, żeby przygotować restauracyjny sos, którym idealnie uzupełnisz serwowane przez Ciebie danie. Sos koreański umami z zielonego pieprzu, pomidorów, sosu sojowego i fantastycznego czerwonego wina - doskonale podkreśla smak mięsa. Idealne zwieńczenie dań w postaci azjatyckiej nuty. Umami to delikatny i niezmiernie trudny do jednoznacznego opisania smak. Nie jest słodki, słony, kwaśny ani gorzki. Jest jedyny w swoim rodzaju. Możesz go podawać także na zimno do wszelkiego rodzaju kanapek oraz jako dressing do sałatek. ✔️ Sos można podawać na ciepło i na zimno ✔️ ✔️ Ręcznie przygotowany restauracyjny sos od najlepszych szefów kuchni ✔️ Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii potrawa zachowuje pełnię smaku i odpowiednią strukturę ✔️ Sos zamknięty w rzemieślniczej puszce wytrzyma nawet 2 lata w temperaturze pokojowej ✔️ 100% naturalne i świeże składniki ✔️ Bez konserwantów i oleju palmowego ✔️ Łatwy i wygodny sposób przygotowania ✔️ Oszczędność czasu i pieniędzy ✔️ Ekologiczne opakowanie ✔️ Poręczna i szczelna puszka, którą możesz wszędzie zabrać ze sobą Dwa sposoby przygotowania na ciepło: 1️⃣ Otwórz opakowanie i wrzuć zamkniętą puszkę dogotującej się wody. ⏰ Czas przygotowania: 1️⃣0️⃣ minut. Po tym czasie danie jest gotowe do nałożenia na talerz. 2️⃣ Otwórz opakowanie i zawartość puszki podgrzej na patelni. ⏰ Czas przygotowania: 5️⃣ minut. Po pięciu minutach posiłek jest gotowy. Podaj tak, jak lubisz! Szczegółowe informacje: ✅ Gotowy sos / Restauracyjny sos / Sos na ciepło / Sos na zimno / Dip / Marynata / Żywność konserwowana ✅Sos: koreański umami z zielonego pieprzu. ✅ Z czym można podać sos: z karczkiem grillowanym z ziemniaczkami pieczonymi, stekiem wołowym z frytkami belgijskimi, szaszłykiem warzywnym z dodatkiem ryżu dzikiego kolorowego. ✅ Bez konserwantów i oleju palmowego. ✅ Rzemieślnicza puszka w papierowym opakowaniu z instrukcją przygotowania i informacjami. ✅ Przechowywanie: w temperaturze pokojowej. ✅ Składniki: łagodny sos pomidorowy, cukier, woda, przyprawa z wyciągiem z lubczyku, pieprz zielony, wino czerwone, sos SOJOWY* jasny, sos SOJOWY* ciemny, ocet winny czerwony. Alergeny oznaczono symbolem*. ✅ Masa netto: 270 g ✅ Wartość odżywcza w 100 g produktu: tłuszcz - 0,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g, węglowodany - 33 g, w tym cukry - 29 g, białko - 1,7 g, sól - 5,9 g ✅ Wartość energetyczna: kJ / 100 g - 927 kJ kcal / 100 g - 221 kcal ✅ EAN13: 5905248422155 ⭐ Restauracyjna jakość ⭐ Przygotowywanie posiłków w kuchni Kogoota odbywa się pod okiem kulinarnych mistrzów z elitarnego Klubu Szefów Kuchni. Jednym z nich jest Chef Zbigniew Kurleto, który szlifował umiejętności w renomowanych lokalach, takich jak: Hotel Grand, Restauracja Wierzynek czy Hawełka. Szef Zbigniew codziennie dogląda pracy w kuchni i dba o jakość przyrządzanych potraw. To dzięki jego doświadczeniu do puszek trafiają wyłącznie najlepsze kawałki soczystego mięsa, odpowiednio dobrane warzywa i aromatyczne sosy. ✏️ Kilka słów od Chefa Kurleto: ➡️ "Wracając do domu po ciężkim dniu w pracy, dobrze jest wiedzieć, że czekają na Ciebie dania restauracyjnej jakości, które możesz przygotować bez większego trudu". ➡️ "Jeśli nie czujesz się profesjonalistą w kuchni, a chcesz popisać się czymś wyjątkowym przed rodziną lub przyjaciółmi, warto mieć z tyłu głowy, że posiłek wart najlepszych restauracji może znaleźć się na Twoim talerzu w mgnieniu oka". ⭐ Przepis od Szefa Kuchni ⭐ Ambasadorem marki Kogoot i autorem większości receptur dań i sosów jest Chef Jarosław Walczyk, laureat prestiżowych nagród, w tym Osobowość kulinarna roku 2016 i Szef Kuchni Roku 2015. Właściciel zdobywającej wyróżnienia restauracji Strefa i przewodniczący Klubu Szefów Kuchni, który zrzesza kucharzy, takich jak Kurt Scheller i Robert Sowa. ✏️ Oto jak sam Szef Jarosław mówi o daniach Kogoot: ➡️ "To najlepsza opcja na zabranie ze sobą w podróż restauracyjnego posiłku wykonanego w 100% z naturalnych składników. Takie danie w puszce nada się wprost idealnie na każdy wyjazd, kiedy nie chcemy tracić czasu na gotowanie lub odwiedzanie restauracji". ➡️ "Nasze dania fantastycznie sprawdzą się w sytuacji, kiedy chciałbyś pokazać swojej wybrance, że posiadasz umiejętności godne mistrzów kuchni".

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Waga (g)
  • 270
Cechy
  • Produkt wegetariański