Kogoot Żywność Konserwowana Polędwiczki Wieprzowe W Sosie Borowikowym 300g Chorzów

POLĘDWICZKI w sosie borowikowym KOGOOT danie 300g ⭐⭐⭐⭐⭐ Restauracyjne danie od szefa kuchni bez wychodzenia z domu! ⭐⭐⭐⭐⭐ Nie musisz już tracić czasu na gotowanie ani martwić się, czy Twoja potrawa wyjdzie, jak należy! ⌛ 5 minut - tyle potrzebujesz, żeby przygotować restauracyjne danie, którym …

od 38,50 Najbliżej: 40 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

POLĘDWICZKI w sosie borowikowym KOGOOT danie 300g ⭐⭐⭐⭐⭐ Restauracyjne danie od szefa kuchni bez wychodzenia z domu! ⭐⭐⭐⭐⭐ Nie musisz już tracić czasu na gotowanie ani martwić się, czy Twoja potrawa wyjdzie, jak należy! ⌛ 5 minut - tyle potrzebujesz, żeby przygotować restauracyjne danie, którym uraczysz siebie i bliskich. Duże kawałki wyselekcjonowanej polędwiczki wieprzowej, w wyjątkowo aromatycznym sosie ze szlachetnych borowików, na bazie sosu Demi-Glace z dodatkiem najwyżej jakości śmietany. Dobrze znane i jakże popularne polskie danie, które nabrało doskonałego smaku, dzięki połączeniu go z klasykiem kuchni francuskiej – sosem Demi-Glace. ⭐ Gotuje się go aż przez 3 dni, aby zyskał właściwy smak. ⭐ ✔️ Danie gotowe do podania! ✔️ ✴️ Należy pamiętać, że taka potrawa podana w restauracji kosztowałaby co najmniej 3 razy więcej! ✴️ Oszczędzasz czas i pieniądze, przygotowując je we własnym domu. ✔️ Ręcznie przygotowane restauracyjne danie od najlepszych szefów kuchni ✔️ Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii potrawa zachowuje pełnię smaku i odpowiednią strukturę ✔️ Danie zamknięte w rzemieślniczej puszce wytrzyma nawet 2 lata w temperaturze pokojowej ✔️ 100% naturalne i świeże składniki ✔️ Bez konserwantów i oleju palmowego ✔️ Łatwy i wygodny sposób przygotowania ✔️ Oszczędność czasu i pieniędzy ✔️ Ekologiczne opakowanie ✔️ Poręczna i szczelna puszka, którą możesz wszędzie zabrać ze sobą Dwa sposoby przygotowania: 1️⃣ Otwórz opakowanie i wrzuć zamkniętą puszkę dogotującej się wody. ⏰ Czas przygotowania: 1️⃣0️⃣ minut. Po tym czasie danie jest gotowe do nałożenia na talerz. 2️⃣ Otwórz opakowanie i zawartość puszki podgrzej na patelni. ⏰ Czas przygotowania: 5️⃣ minut. Po pięciu minutach posiłek jest gotowy. Podaj tak, jak lubisz! Szczegółowe informacje: ✅ Gotowe danie / Danie w puszce rzemieślniczej / Restauracyjne danie / Żywność konserwowana ✅Potrawa: Wyselekcjonowana polędwiczka wieprzowa, w sosie ze szlachetnych borowików, na bazie sosu Demi-Glace z dodatkiem śmietany. Dobrze znany i jakże popularny polski przepis, który nabrał doskonałego smaku, dzięki połączeniu go z klasykiem kuchni francuskiej – sosem Demi-Glace. ✅ Z czym można podać danie: z ziemniaczkami po chłopsku, kaszą gryczaną, makaronem tagliatelle. ✅ Bez konserwantów i oleju palmowego. ✅ Rzemieślnicza puszka w papierowym opakowaniu z instrukcją przygotowania i informacjami. ✅ Przechowywanie: w temperaturze pokojowej. ✅ Składniki: polędwiczka wieprzowa, ŚMIETANKA*, sos demi glace, borowik mrożony, cebula, suszone borowiki, olej słonecznikowy, MASŁO*, sól, tymianek suszony, pieprz czarny. Alergeny oznaczono symbolem*. ✅ Masa netto: 300 g ✅ Wartość odżywcza w 100 g produktu: tłuszcz - 8,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,8 g, węglowodany - 2,6 g, w tym cukry - 0,5 g, białko - 20 g, sól - 0,66 g ✅ Wartość energetyczna: kJ / 100 g - 686 kJ kcal / 100 g - 164 kcal ✅ EAN13: 5905248422056 ⭐ Restauracyjna jakość ⭐ Przygotowywanie posiłków w kuchni Kogoota odbywa się pod okiem kulinarnych mistrzów z elitarnego Klubu Szefów Kuchni. Jednym z nich jest Chef Zbigniew Kurleto, który szlifował umiejętności w renomowanych lokalach, takich jak: Hotel Grand, Restauracja Wierzynek czy Hawełka. Szef Zbigniew codziennie dogląda pracy w kuchni i dba o jakość przyrządzanych potraw. To dzięki jego doświadczeniu do puszek trafiają wyłącznie najlepsze kawałki soczystego mięsa, odpowiednio dobrane warzywa i aromatyczne sosy. ✏️ Kilka słów od Chefa Kurleto: ➡️ "Wracając do domu po ciężkim dniu w pracy, dobrze jest wiedzieć, że czekają na Ciebie dania restauracyjnej jakości, które możesz przygotować bez większego trudu". ➡️ "Jeśli nie czujesz się profesjonalistą w kuchni, a chcesz popisać się czymś wyjątkowym przed rodziną lub przyjaciółmi, warto mieć z tyłu głowy, że posiłek wart najlepszych restauracji może znaleźć się na Twoim talerzu w mgnieniu oka". ⭐ Przepis od Szefa Kuchni ⭐ Ambasadorem marki Kogoot i autorem większości receptur dań i sosów jest Chef Jarosław Walczyk, laureat prestiżowych nagród, w tym Osobowość kulinarna roku 2016 i Szef Kuchni Roku 2015. Właściciel zdobywającej wyróżnienia restauracji Strefa i przewodniczący Klubu Szefów Kuchni, który zrzesza kucharzy, takich jak Kurt Scheller i Robert Sowa. ✏️ Oto jak sam Szef Jarosław mówi o daniach Kogoot: ➡️ "To najlepsza opcja na zabranie ze sobą w podróż restauracyjnego posiłku wykonanego w 100% z naturalnych składników. Takie danie w puszce nada się wprost idealnie na każdy wyjazd, kiedy nie chcemy tracić czasu na gotowanie lub odwiedzanie restauracji". ➡️ "Nasze dania fantastycznie sprawdzą się w sytuacji, kiedy chciałbyś pokazać swojej wybrance, że posiadasz umiejętności godne mistrzów kuchni".

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Rodzaj
  • Dania mięsne
Waga (g)
  • 300
Cechy
  • Nie zawiera konserwantów
  • Nie zawiera oleju palmowego